2015.01.25. 10:00 a Zokosutazoo

Epilógus: Szuvenyír - Szentpétervár 7.

matrioska.jpg

Dottore úr nagyvonalú családapa: mindkét lányának otthon tovább festhető matrioska baba készletet hozott. Másik énje viszont egy megrögzött csóró tolvaj, rendszeresen kilopta a kupi-katalógust a fekete Ladákból, és ezt osztogatja itthon a barátainak...

Szuvenyir. Mindig úgy képzeltem ez a szó orosz eredetű. Annyira giccses. Pedig valamit muszáj hazahozni, és a vásárlási tapasztalatokról nem esett még szó.

Polgármester Úr például usankát, II. világháborús szovjet katona modell készletet, valamint viaszgyertyából öntött Lenin és Trockij mellszobrot vett, ezt szándékozik égetni hivatali asztalán. Tegnap hívott, hogy nem biztos, hogy marad ideje még többször meggyújtani a lenin-mécsest, ugyanis 8 év után először belső hivatali ellenőrzést kapott a mobilszámlája miatt. Kiderült, hogy 187 ezer forintot a 4 napos szentpétervári túra alatt termelt. A felét olyan ostobaságokkal, mint amikor termenként hívtuk egymást az Ermitázsban, hogy ki-hol van – 430 forint percdíjért.

Dottore úr nagyvonalú családapa: mindkét lányának otthon tovább festhető matrioska baba készletet hozott. Másik énje viszont egy megrögzött csóró tolvaj, rendszeresen kilopta a kupi-katalógust a fekete Ladákból, és ezt osztogatja itthon a barátainak.

matrioska.jpg

A legszebb ajándékot Ügyvéd úr kapta. Most sms-ezett, hogy a körülményekhez képest köszöni jól van, szerinte ő tartja a legjobban magát a környezetében, és különben is, nem mi vagyunk betegek, hanem a kor, amiben élünk.

Őt most szifilisszel kezelik egy Pest környéki magánklinikán…

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://azokosutazoo.blog.hu/api/trackback/id/tr956726121

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása