2015.04.27. 09:15 a Zokosutazoo

Hosszú lábak éjszakája - bulifőváros - Belgrád 5.

lab.jpg

Íme a tapasztalati tények: az éjszakában egy kicsit is okésabb étteremben, pubban, bárban, diszkóban megjelenő 18-45 év között nők esetén: 10-ből 7-nek szilikon cicije van. 10-ből kilenc minimum olyan 13 centis etalon tűsarkú cipőkreálmányban jár, hogy egyből megérted, vajon az internetes szexpartner oldalak árlistáján miért van külön tétel a cipő és lábfétisre. És 10-ből 8-nak 110 centinél hosszabb, szépen kisportolt lába van.

Íme a tapasztalati tények: az éjszakában egy kicsit is okésabb étteremben, pubban, bárban, diszkóban megjelenő 18-45 év között nők esetén: 10-ből 7-nek szilikon cicije van. 10-ből kilenc minimum olyan 13 centis etalon tűsarkú cipőkreálmányban jár, hogy egyből megérted, vajon az internetes szexpartner oldalak árlistáján miért van külön tétel a cipő és lábfétisre. És 10-ből 8-nak 110 centinél hosszabb, szépen kisportolt lába van.

lab.jpg

(Ha szerinted az egyméteresnél hosszabb női láb tucat, akkor mérd le a barátnődét, vagy valamelyik titkos pornós álmaid nőjét: ha méreten aluli, akkor szállj magadba és hallgass, ha elérte a métert azonnal add meg neki az én telefonszámomat. Ez csajozós Zoli barátom régi trükkje, még nem sok hívást kapott, szinte mindig rövid szőrös lábú magyar fajtákkal látom járni.)

Folytatom, de remélem már átjött a lényeg: Szerbia jövőjét a nők jelentik. Csinosak, kedvesek, közvetlenek, ez a fajta szerencsés keveredés ritkaságszámba megy. És hát nem is olcsók, hiszen Tom sem tudott senki szájába se menni.

Fellelhetőségük, esti élőhelyük a belgrádi partyszcéna legeredetibb és legkellemesebb helyszínei: a Száván horgonyzó diszkóhajók. Némileg különböző design és zenei stílus jellemzi ezeket az úszó party(i)falukat, vagy egy tucat van egymás mellett, kellemesen koncentrálva az éjszakai látni- és hallgatnivalókat. Ezt feltétlenül próbáljuk ki, még akkor is, ha a köpésre lévő városközpontból a taxisok azonnal megpróbálnak egy magasabb fuvardíjjal átverni, vagy ha 12-ből 6 hajóra „privát party van srácok huzzatok el” jelszóval be sem jutunk.

party boat.jpg

Ha kinézelődtük, kinőztük és kibuliztuk magunkat, csak üljünk valamelyik fedélzeten, nézzük a szemben lévő citadella fényeit, írjunk a feleségünknek sms-t, hogy érdekeselőadásttartottamakonferenciánagyerekekremélemrendbenlefeküdtek. Vagy hallgassuk meg cseppet sem szomjas Bob barátunk (akinek a létező összes hárombetűs közgazdasági címe, CFA, MBA, PhD stb. megvan, de néhány csomó sűrű hajért a kopasz fejére örömmel becserélné ezeket), szóval hallgassuk Bob okfejtését arról, hogy milyen businessbe is érdemes Belgrádba belevágni: Plasztikai sebészet, Női puccos cipőbolt, Uszályból partyhajó átalakító cég, Egy korrekt műholdas rendszer végre a háborús bűnösök lokalizálására, na és a klasszikus Fegyver- drog- és nőkereskedelem.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://azokosutazoo.blog.hu/api/trackback/id/tr505882773

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása