2015.04.25. 07:00 a Zokosutazoo

Coming up...next...jön...(M)BEL(L)GRÁD

bogar, zaszlo, fiu.jpg

Suhanunk a röszkei szerb-magyar határon, irány a dél-kelet európai BULICAPITAL! Utunkat szilikonvarázsló rendőrnők, lopós romagyerekek, büdös csevapcsicsa, lebombázott házak és balkáni izléstelenség fogja keresztezni. Mégis paradés sztorik, szláv hangulat, toklász a seggben és amolyan trendycool bankár/ tanácsadó/ kardioógus - ralphlauren polós volvós életérzés vár minket.

Suhanunk a röszkei szerb-magyar határon, irány a dél-kelet európai BULICAPITAL! Utunkat szilikonvarázsló rendőrnők, lopós romagyerekek, büdös csevapcsicsa, lebombázott házak és balkáni izléstelenség fogja keresztezni. Mégis paradés sztorik, szláv hangulat, toklász a seggben és amolyan trendycool bankár/ tanácsadó/ kardioógus - ralphlauren polós volvós életérzés vár minket.

bogar, zaszlo, fiu.jpg

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://azokosutazoo.blog.hu/api/trackback/id/tr445876014

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása