2015.02.18. 08:00 a Zokosutazoo

Coming up...Next...JÖN: RIO!!!

critical massrio.png

Mindenki karnevál és a foci vb lázában ég, hőseinket azonban a Caipirinha fűti. Plázs, alkohol, szex is lehetne, de persze a Zokosutazoó csapat először rendőri attakba keveredik a nyomornegyedekben, majd meztelenül vezetnek ki minket a Sheratonból. Hamarosan már Ipanama legjobb VIP klubjában iszogatunk a kivénhedt Deco-val, befizetünk egy részeg repülésre a Maracana és Corcovado-felett, majdnem lekéssük a meccset. Megfejtjük a brazil üzleti- és foci- csoda titkát, végül az MLSZ vezérkarral utazunk haza. RIA-RIA-RIO!

Mindenki a foci vb lázában ég, hőseinket azonban a Caipirinha fűti. Plázs, alkohol, szex is  lehetne, de persze a Zokosutazoó csapat először rendőri attakba keveredik a nyomornegyedekben, majd meztelenül vezetnek ki minket a Sheratonból. Hamarosan már Ipanama legjobb VIP klubjában iszogatunk a kivénhedt Deco-val, befizetünk egy részeg repülésre a Maracana és Corcovado-felett, majdnem lekéssük a meccset. Megfejtjük a brazil üzleti- és foci- csoda titkát, végül az MLSZ vezérkarral utazunk haza. RIA-RIA-RIO!

critical massrio.png

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://azokosutazoo.blog.hu/api/trackback/id/tr506509259

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása