2014.12.21. 08:58 a Zokosutazoo

Coming up.....next....JÖN....JERUZSÁLEM!!

katona es asszony.jpg

A Fatah trotilporát szállító géppel érkezik hősünk I'szráelbe, alkalmi partnere 2P lesz. Mohamed harcosai, a Kipás pupákok és néhány Modern-kori kereszteslovag kalauzol minket a legszebb és legérdekesebb közel-keleti városban. Belecsöppenünk a helyi Győzike esküvőjébe, megpróbálunk alkoholt találni a Szent városban, elzarándokolunk a Holt-tengerhez és megfejtjük az örök megosztottság és szorongás földjének titkait. A végén pedig ki Bejrútban, ki a Moszad fogdájában végzi.

Azóta várjátok, amióta nem robbantgatnak annyit a palesztinok és a wizzair is beindította közvetlen járatát. Karácsonykor ide utaztok képzeletben: a Zokosutazoó a Szentföldről jelentkezik, nem is akármilyen kalandokkal.

Most nem nagy négyes fiúcsapat, hanem Mon’y lesz történetünk főszereplője, alternatív túránk idegenvezetője. Mon’y megfoghatatlan – illetve sokan szeretnénk megfogni tökéletes aranybarna gumitestét, hibátlanul formált kebleit. Ő maga a spontán meghasonlottság: egyszerre hülyepicsa plázalány, és kis zseni. Egy képviselő főtanácsadója, egy még híresebb politikus szeretője, egy olimpikon reménység anyáskodó barátnője, a ForBro/MomLeroy/Spiler /Trafiq/Symbol VIP vendégeinek leghőbb vágya, az éjszaka királynője. A zimánylinda sem tudna ilyen elbaltázott blogot írni!

katona es asszony.jpg

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://azokosutazoo.blog.hu/api/trackback/id/tr346304166

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása